Samen Ster(k)

6
okt
2023

Tijdens ontmoetingsmomenten creëren en versieren we samen houten sterren. Nadien roepen we iedereen van onze straat op om tijdens de feestdagen zo'n houtenster te verlichten en voor je venster of in je tuin te hangen. Deze stappen vormen het "Samen Ster(k)"-poject.

Om dit gevoel, de sterren, de verbondenheid, het "Samen Ster(k)-project te doen groeien, plannen we een eerste kennismaking.

Kennismakingsmoment

Dinsdag 10 oktober 2023 om 14.00 uur in Den Hopstaak (Kloosterstraat 75)

We maken tijdens deze namiddag in gezellige sfeer tijd om kennis te maken met elkaar en de straat. Samen staan we stil bij wie er in de Kloosterstraat woont en hoe het leven er vroeger uitzag. Tot slot maken we je wegwijs in hoe we samen met de buurt de straat in de kerstperiode in een mooi jasje willen toveren.
We hopen dat tijdens dit moment de goesting mag groeien en je de meerwaarde mag voelen hoe pleziering  het is samen te zijn en vorm te geven aan de duurt.
Kom zeker eens luisteren, genieten en misschien later ook helpen op volgende momenten:

Samen Ster(k)

Maandag 30 oktober 2023 doorlopend van 19.00 tot 21.00 uur en donderdag 2 november van 14.00 tot 17.00 uur in Jeugdhuis Nijdrop (Kloosterstraat 9)

Samen met handige buren, sympathisanten, zowel jong als oud willen we zoveel mogelijk houten sterren maken en versieren. We hopen Opwijk te laten zien dat de Kloosterstraat Samen Ster(k) is en vanaf 27 november 2023 licht zal brengen in de straat en tussen de mensen.
We hopen van harte dat je erbij kan zijn, gewoon zittend, helpend, lachend, dansend of in alle rust. Allemaal gelijk.
Woon je niet in de Kloosterstraat, maar wil je meewerken aan dit fantastische project en zo de buurt van Zonnelied en Den Hopstaak mee verlichten? Dan ben je ook meer dan welkom!
Wij voorzien materiaal, een versnapering en een drankje.

Praktisch

  • Een seintje over je komst naar éé van de bijeenkomsten mag, maar is niet verplicht.
  • Kan jij lekker bakken en heb je zin om vrijblijvend iets op de desserttafel bij te zetten? Dan horen we graag wat je zal voorzien en wanneer.
  • Heb je nog materiaal dat we kunnen gebruiken?
  • Wil je een ster ophangen?

Wens je meer info over dit project? Of iets gelijkaardigs op poten zetten voor je eigen straat of buurt? Contacteer ons via: