ZORGCAMPUS TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR

8
jan
2020

Op woensdag 8 januari worden freeswerken uitgevoerd en is onze campus niet bereikbaar. Serviceflatbewoners die deze dag met de auto willen weggaan, parkeren hun auto best een dag op voorhand op de parking Hof Ten Hemelrijk of in de wijk achter de campus.  

Vanaf 9 januari tot ongeveer 20 januari is de hoofdtoegangsweg voor plaatselijk verkeer enkel bereikbaar via het centrum (dus via Singel naar Kloosterstraat).

Van zodra de werken voorbij de leveranciersweg zijn, zal het plaatselijk verkeer vanuit de Karenveldstraat naar onze campus worden geleid. Door middel van rijplaten zal de hoofdparking op dat moment toegankelijk gemaakt worden via de leveranciersweg.

Op het einde van de werken (rond 20 februari) zal tijdens de asfaltwerken de campus terug enkele dagen niet bereikbaar zijn. We houden jullie hiervan verder op de hoogte.

Omwille van de veiligheid wordt aangeraden om tijdens deze periode tijdens de werkuren zoveel mogelijk buiten de werfzone te parkeren. Met de fiets of te voet zijn er goede alternatieven via de verbindingsweg naar Hof Ten Hemelrijk of de wijk achteraan de campus.

Met vragen of problemen inzake bereikbaarheid kan u zich steeds wenden tot het onthaal of de directie.