Vacature deskundige personeelszaken zv OPcura

6
aug
2019

Welzijnsvereniging OPcura organiseert selectieproeven voor onmiddellijke indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor:

DESKUNDIGE PERSONEELSZAKEN (B1-B3)

contractueel dienstverband voor onbepaalde duur

Als deskundige personeelszaken ontwikkel, ondersteun en voer je concreet het personeelsbeleid uit binnen een publieke zorgcontext. Je werkt resultaats- en klantgericht. Je neemt initiatief en hebt het nodige zelfvertrouwen, werkt graag zelfstandig binnen een ondersteunende functie, maar bent ook een teamspeler gelet op de vele interne en externe contacten. Je communiceert helder en vlot en bent empathisch. Je werkt met enthousiasme en met passie voor het vak en de zorgsector.

Vereiste diploma’s

  • bachelor sociaal werk, afstudeerrichting personeelswerk
  • OF bachelor met voldoende relevante opleidingsonderdelen of bijkomend getuigschrift m.b.t. personeelsbeleid, HRM of publiek management
  • OF bachelor met minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring m.b.t. personeelsadministratie of -beleid


Aanbod
Een deeltijdse (0,75 vte / 0,80 vte) tewerkstelling, een competitief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, overname relevante anciënniteit, 2de pensioenpijler,  hospitalisatieverzekering, vorming en opleiding tijdens de diensttijd, fietsvergoeding, kortom een boeiende job in een dynamische omgeving.

Waar en hoe solliciteren
Stel je uiterlijk op 17 september 2019 kandidaat door je sollicitatiebrief, CV, kopie van diploma’s en een recent uittreksel uit het strafregister aangetekend te versturen naar Welzijnsvereniging OPcura, de heer Geert Geeroms, directeur ouderenzorg, Kloosterstraat 75 te 1745 Opwijk of per mail met ontvangstbewijs naar cindy.hermans@opcura.be.

De selectieproeven gaan door in oktober 2019.

Meer info: T 052 36 59 40 – E geert.geeroms@opcura.be


Contactinformatie