Weekmenu 'Aan Tafel'

maandag 18 maart 2019

Soep: broccolisoep
Dagschotel: hutsepot met groentjes en natuuraardappelen
Dessert: rabarbermoes

dinsdag 19 maart 2019

Soep: tomatensoep
Dagschotel: varkensgebraad met blackwellsaus, schorseneren en natuuraardappelen
Dessert: flan vanille

woensdag 20 maart 2019

Soep: knolseldersoep 
Dagschotel: stoofvlees met rauw witloof, veldsla en frietjes
Dessert: tiramisu

donderdag 21 maart 2019

Soep: juliennesoep
Dagschotel: hespenrolletjes met prei en puree
Dessert: fruitcocktail

vrijdag 22 maart 2019

Soep: bloemkoolsoep
Dagschotel: victoriabaars in witte wijn saus en knolselderpuree (Gentse waterzooi)
Dessert: dame blanche

zaterdag 23 maart 2019

Soep: kippenroomsoep
Dagschotel: cordon bleu (kip) met erwten, wortelen en natuuraardappelen
Dessert: appel / appelmoes

zondag 24 maart 2019

Soep: wortelsoep
Dagschotel: vol-au-vent met cresson en pomme duchesse
Dessert: crème brulée

maandag 25 maart 2019

Soep: aspergesoep
Dagschotel: hammetje met andijvie in room en natuuraardappelen
Dessert: fruitcocktail
 

De samenstelling van het weekmenu kan wijzigen.
Indien u vragen heeft betreffende allergenen, kan u zich wenden tot een keukenmedewerker - 052 36 59 44