Weekmenu 'Aan Tafel'

maandag 21 januari 2019

Soep: knolseldersoep
Dagschotel: kalkoenrollade met spruitjes en natuuraardappelen
Dessert: fruitcocktail

dinsdag 22 januari 2019

Soep: tomatensoep
Dagschotel: rosbief met erwten en wortelen en natuuraardappelen
Dessert: pudding praliné

woensdag 23 januari 2019

Soep: spinaziesoep
Dagschotel: kippenchipolata met preistamppot
Dessert: rijsttaart

donderdag 24 januari 2019

Soep: ministrone
Dagschotel: hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree
Dessert: banaan

vrijdag 25 januari 2019

Soep: venkelsoep
Dagschotel: vispannetje met fijne groenten en tuinkers en natuuraardappelen (Gentse waterzooi)
Dessert: viennois vanille

zaterdag 26 januari 2019

Soep: broccolisoep
Dagschotel: spaghetti bolognaise
Dessert: mango bolletjes

zondag 27 januari 2019

Soep: aspergesoep
Dagschotel: vol-au-vent met frietjes en gemengde sla
Dessert: javanais

maandag 28 januari 2019

Soep: bloemkoolsoep
Dagschotel: blinde vinken (kip) met erwten en wortelen en natuuraardappelen
Dessert: appel / appelmoes
 

De samenstelling van het weekmenu kan wijzigen
Indien u vragen heeft betreffende allergenen, kan u zich wenden tot een keukenmedewerker - 052 36 59 44