Krasse buurt 2018 - Ontmoet en verras een krasse buur !

KRASSE BUURT 2018 - Ontmoet en verras een krasse buur !

Van maandag 19 tot en met zondag 25 november 2018 dagen we de buurt uit om met een oudere buur­man of buurvrouw een talent te delen of een gezellige ontmoeting te hebben. (vb. reisverhalen delen, samen handwerk doen, kaartspel, rummikub spelen, praatje over de moestuin, soep maken,…)
Een meerwaarde van deze ontmoeting is dat er een (nieuw) contact ontstaat tussen verschillende generaties (jong/oud). Attent zijn voor elkaar en een gezellig moment delen, is wat telt!
Sta je open voor een (nieuwe) ontmoeting? Heb je zin om deel te nemen? Ken je iemand die je beter wil leren kennen uit je buurt? Of nam je vorig jaar deel aan de Krasse Buurt en wil je jouw Krasse Buur opnieuw met een bezoekje plezieren?
Regel een bezoekje in de week van maandag 19 november tot en met zondag 25november 2018 en registreer je deelname vóór 12 november 2018 bij Den Hopstaak.T 052 36 59 40 E denhopstaak@opcura.be
Iedere geregistreerde deel­nemer ontvangt een kraslot­je en maakt zo kans op een waardebon, te spenderen bij Opwijkse handelaars.
De buurt met de meeste registraties, dus kraslotjes, wint een uithangbord “Krasse Buurt” om in hun straat te plaatsen.

Krasse buurt zet dit jaar niet alleen in op een intergenerationele ontmoeting, maar wenst dit jaar ook talenten, kracht, inzet of bijdrage van Opwijkse ouderen “krasse buren” (75+) in de kijker te plaatsen.
Zet je Opwijkse krasse buur (een ontmoeting is hier niet noodzakelijk) in de bloemetjes en verras deze om zijn talent, wijze woorden, bijdrage aan de samenleving of gewoonweg om hem/haar te bedanken of te plezieren?
Laat ons dit ten laatste 25 november 2018 weten via E denhopstaak@opcura.be of 052/365940 (max. 1 per persoon).
Iedere genomineerde krasse buur krijgt sowieso onze waardering met een symbolische attentie en een compliment op zak. De inzender en krasse buur van de origineelste inzending winnen een prijs.

Hopelijk doe jij ook mee met ons buurtverbindend initiatief van zv Opcura, Buurtzorg Den Hopstaak.